Головна Новини Суспільство Війна з Росією План перемоги малореалістичний: який пункт точно не виконають партнери
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги малореалістичний: який пункт точно не виконають партнери

В ближній перспективі план перемоги Зеленського не буде виконано, принаймні перший пункт з нього

сьогодні, 15:36
Поділіться публікацією:

Політолог Максим Ялі вважає, що "План перемоги" президента Володимира Зеленського дуже приємно було чути українцям, адже він на папері  виглядає реалістичним та справедливим.

План перемоги малореалістичний: який пункт точно не виконають партнери

План перемоги

"Але на практиці він принаймні поки що виглядає малореалістичним починаючи з першого пункту , геополітичного — запрошення України до НАТО "зараз", — говорить політолог.

За його словами, навіть президент Джо Байден на це не піде і відкидав саму можливість навіть обговорювати це питання як до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, так і після.

"Що вже говорити про Трампа, якщо він переможе на майбутніх виборах в США. І тим більше про політичних сателітів Путіна в ЄС — Орбана та Фіцо, які постійно заявляють, що, вони не допустять цього, поки вони при владі. І не лише, говорять, але й демонструють на практиці, блокуючи співпрацю України з НАТО протягом останніх років, якщо говорити про керівництво Угорщини", — говорить Ялі.

Тому, додає він, й таку прохолодну реакцію , якщо вірити західним ЗМІ, зустрів цей план і у Вашингтоні, під час візиту Зеленського в США у вересні, і в Брюсселі, і в інших ключових столицях ЄС, які Зеленський відвідував останнім часом.

"Тож просувати його потрібно, адже він дійсно є запорукою сталого миру не лише в Україні, але й в Європі та світі, як зазначив президент Зеленський під час свого виступу у ВР. Але реалізувати його на практиці, принаймні в короткостроковій перспективі, буде вкрай важко", — підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові звернули увагу на те, що Зеленський пропонує не членство в НАТО просто зараз, а запрошення в цю організацію. Окрім того, вони сумніваються, що Путін насправді боїться НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини