Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Пісяють у штанці». Експерт розповів, чого окупанти бояться в захопленій Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пісяють у штанці». Експерт розповів, чого окупанти бояться в захопленій Авдіївці

Росіяни, які захопили Авдіївку, бояться вільно пересуватися знищеними містом. Про це в ефірі «Еспресо» повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, передає портал «Коментарі»

23 лютого 2024, 12:23
Поділіться публікацією:

Як відзначив Сергій Згурець окупанти налякані діями українських операторів БПЛА, які не зупиняють активне стеження за діями загарбників у місті. За його словами, саме тому росіяни бояться вільно пересуватися в Авдіївці.

«Пісяють у штанці». Експерт розповів, чого окупанти бояться в захопленій Авдіївці

Сергій Згурець

При цьому експерт стверджує, що ситуація на цій ділянці для окупантів залишається достатньо складною і це при тому, що вони і надалі намагаються протиснути лінію оборони ЗСУ на цьому напрямку. Згурець заявив, що дії загарбників під Іваниківкою не мають успіхів, вони зазнають значних втрат, дякуючи опору українських військових.

"Треба розуміти, що подальші бойові дії будуть достатньо непростими"
, — вважає Згурець.

При цьому він додав, що найскладнішою наразі є ділянка навколо Мар'їнки. За його інформацією, там відбулася 44 боєзіткнення. А це, каже експерт, є піковою кількістю за певний проміжок часу. Також він додав, що росіяни завдають масових ударів керованими авіабомбами по Кураховому. На його думку, це може свідчити про те, що росіяни пробують масштабувати свою тактику. Спочатку вони хочуть знищити місто, а після цього просунутися далі, додав Згурець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що після того, як росіяни із величезними втратами захопили Авдіївку, вони не пішли на оперативну паузу, а перегрупувалися, та готові донового наступу, заявив в ефірі телемарафону речник військ "Таврія", офіцер Дмитро Лиховій. За його словами, окупанти за весь час боїв в Авдіївці втратив 47 000 своїх військових. Проте, каже Лиховій, на жаль, у Росії є змога використовувати резерви. Саме тому, за його словами, активні бойові дії продовжуються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини