Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після війни: Росія втратить території
commentss НОВИНИ Всі новини

Після війни: Росія втратить території

На думку секретаря Ради національної безпеки і оборони України, Росія припинить своє існування в нинішніх межах

12 лютого 2023, 18:31 comments1487
Поділіться публікацією:

Про розвал "великої і могутньої" Росії заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Після війни: Росія втратить території

Розпад Росії

"Це був виступ президента Буша 1 серпня 1991 року, і через 18 днів луснув СРСР, як стиглий херсонський кавун. Те саме буде і з Росією.

Це буде обов'язково. Вона стане набагато меншою, і можливо, тоді в неї з'явиться якийсь розум", – провів паралель високопосадовець події 1991 року, коли представники деяких держав говорили, що Україна не може існувати самостійно.

Данілов принагідно й нагадав усім, що Росія – колоніальна країна, яка не скоро не існуватиме в нинішньому вигляді. І такі зміни відбудуться за будь-яких обставин. Прискорити ж розвал РФ може і нинішня війна на території України.

"Буде вільна Ічкерія, Татарстан, Дагестан – все це буде найближчим часом, і до цього треба готуватися і не вдавати, що якщо у них є ядерна зброя, то цього не станеться", – сказав Данілов.
Як писали "Коментарі" раніше, в Росії почалися руйнівні процеси, які можуть призвести до військового перевороту та розпаду країни на окремі держави. 27 лютого 2022 року, після краху сценарію "взяти Київ за три дні" стало очевидно, що системна криза у РФ пройшла точку неповернення. Можна допустити, що в Росії почалися руйнівні процеси, на які впливають такі основні фактори: світова криза, зміни технологічних укладів, проблеми глобальної економіки, відсутність сенсів та образу майбутнього у самій РФ. Частково швидкість процесу залежить від інтересів світових геополітичних гравців, хтось затримує розпад Росії, хтось навпаки прискорює.

На порталі "Коментарі" йшлося й про те, що короткостроковій перспективі РФ вдасться до наступальних дій, у яких втратить багато особового складу, зусиль і засобів. Після того, як вона зазнає низки суттєвих поразок на полі бою, почнеться розбрід і хитання всередині країни-агресора з ймовірністю її розпаду, прогнозує радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини