Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після вибухів у Маріуполі окупанти розпочали переміщення техніки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Після вибухів у Маріуполі окупанти розпочали переміщення техніки: що відомо

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що після вибухів у Маріуполі окупанти переміщують техніку до Новоазовська

20 травня 2023, 12:38 comments5018
Поділіться публікацією:

Вчорашні вибухи у Маріуполі створили чимало проблем російським окупаційним військам. Противник стривожився і почав переміщення техніки до Новоазовська. Також фіксується підвищена активність ворожої авіації над містом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Після вибухів у Маріуполі окупанти розпочали переміщення техніки: що відомо

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Наслідки вчорашнього бавовни: росіяни тягнуться вулицями міста до Новоазовська", — написав Петро Андрющенко.

Крім того, вранці в окупованому місті зафіксували активні прольоти ворожих гелікоптерів з боку Бердянська вздовж узбережжя Азовського моря.

Також, за словами Андрющенка, зранку у Маріуполі місцеві жителі зафіксували, як спрацювала ППО окупантів. Подібні звуки чули у Лівобережному районі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - позаду 450 днів відкритої війни Росії проти України, наша країна зустріла, відбиваючи чергові атаки ворожих дронів. Почастішали останнім часом і ракетні обстріли. Втрачаючи ініціативу на землі, у тому числі в районі Бахмута, росіяни все частіше вдаються до тактики повітряного – дистанційного – терору. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про головні висновки на цьому етапі війни, а також про перспективи подальшого розвитку подій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – втрати армії Росії, за даними українського Генштабу, перевалили за 200 тисяч людей. Знищено величезну кількість військової техніки. РФ, яка продовжує винаходити "аргументи" для виправдання агресії, істерика з приводу отримання Україною далекобійних видів озброєння. Посилилися й внутрішні репресії. Що можна сказати зараз про внутрішню ситуацію в РФ? Чи нагадує вона "порохову бочку"? Чи є ознаки того, що путінський режим втрачає контроль – і його незабаром можуть змісти? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини