Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт

Солдат російської армії Андрій "Чмоня" Рязанцев повернувся на фронт. Окупант був одним з перших, хто потрапив в український полон.

1 травня 2023, 12:01
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Солдат російської армії Андрій Рязанцев здався в полон українським військам 1 березня 2022 року. Військовослужбовець одразу став мемом за яким закріпилось ім’я "Чмоня". Після українського полону окупант знову повернувся на фронт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідників відкритих джерел "OSINT Бджоли".

Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт

Андрій "Чмоня" Рязанцев. Фото з відкритих джерел

Образ "Чмоні" уособлює "ганьбу" російської армії в Україні. Андрій Рязанцев був одним з перших російських окупантів, які потрапили в український полон усього за тиждень після вторгнення. Фотографія військового одразу стала трендом соцмереж, де його нарекли "Чмонею", адже російська армія на початку вторгнення напала "гола і боса" на територію України.

Спільнота "OSINT Бджоли" розшукала сестру Рязанцева та поспілкувалась з нею через соцмережі. Таким чином з’ясувалось, що солдат "Чмоня" практично одразу після обміну полоненими знову потрапив на фронт.

Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт - фото 2
Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт - фото 3
Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт - фото 4
Після українського полону: окупант «Чмоня» знову повернувся на фронт - фото 5

Сама ж спільнота дослідників відкритих джерел вирішила оголосити винагороду за полоненого "Чмоню". За їх словами вона така ж, як і сам солдат армії РФ – пачка пельменів.

Нагадаємо, що Андрій Рязанцев народився в місті Горлівка, Донецької області. 1 березня потрапив у полон до ЗСУ разом з 12 іншими військовими РФ. Рязанцев перебував у полоні чотири місяці, поки в кінці червня його не обміни на українських військових. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Російському культурному центрі сталась велика пожежа (ВІДЕО).

Також "Коментарі" писали про страх білорусів бути втягнутими в активні військові дії в Україні. Вони бояться чергової активності російських військ на своїй території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osintbees/4768

Новини