Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після провалу головної мети в Україні Путін поставив нове завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Після провалу головної мети в Україні Путін поставив нове завдання

Заходи, які Росія проводить у Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів, запевняють у розвідці.

13 липня 2022, 12:52 comments3704
Поділіться публікацією:

Час втрачено, головне завдання, яке ставив президент Росії Путін, перед окупаційними військами провалено. Всю територію України не вдалося окупувати, і це завдання вже не буде виконане. Але тепер Путін ставить іншу мету – це оперативно анексувати території, які сьогодні ворогові вдається утримувати під контролем. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький у Телеграм.

Після провалу головної мети в Україні Путін поставив нове завдання

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В українській розвідці повідомили, що Міноборона України має інформацію про те, що і на законодавчому рівні, і в Кремлі, і в російському уряді опрацьовується питання, як інтегрувати тимчасово окуповані українські території в Російську Федерацію, опрацьовується це в політичному, економічному, територіальному планах. . Ну, а як це реально виглядати ми побачимо ближче до осені, коли 11 вересня єдиний день голосування в Росії.

Вадим Скибицький зазначає, що у Донецькій, Херсонській, Луганській областях активізувалися колаборанти. Вони намагаються проводити заходи, спрямовані на те, щоб інтегруватись у Російську Федерацію. Це і є підготовка до так званих референдумів. Крім того, Путін визнає, що він провалив основну мету – за короткий термін окупувати всю територію України. Ну а так звана "спецоперація" триває, бо Путін сам відмовляється вірити, що веде повномасштабну війну проти українського народу, а не якусь вигадану "спецоперацію".

Читайте також на порталі "Коментарі" – таки дотиснули: Німеччина погодилася припинити закуповувати російське вугілля та газ – назвала дати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/880
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

13 липня 2022, 14:34

Подивіться на вовчика,як мені кажется дупа виглядае краще ніж його рожа,печалька.


Новини