Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після чергового обміну додому повернулися 32 захисники України: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Після чергового обміну додому повернулися 32 захисники України: подробиці (ФОТО)

11 жовтня було проведено черговий обмін полоненими

11 жовтня 2022, 20:25
Поділіться публікацією:

11 жовтня пройшов ще один обмін полоненими. Відтак додому нарешті повернулися ще 32 українських військових. Окрім цього, вдалося повернути тіло  ізраїльтянина Дмитра Фіалки. Про  це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegeram.

Після чергового обміну додому повернулися 32 захисники України: подробиці (ФОТО)

Додому повернулися 32 військових (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що серед повернутих в Україну захисників - офіцери, сержанти та солдати ЗСУ, деяких з них вважали безвісти зниклими.

 Також до України прибуло тіло захисника Дмитра Фіалка, що був громадянином Ізраїлю. Чоловік два роки жив в Україні, у клубі "Динамо" (Львів), був дитячим тренером з футболу. На війну пішов добровольцем.

 Окрім цього, вдалося повернути ще одного захисника України, яких служив зі своїм старшим братом, котрий загинув у нього на очах, а сам він потрапив у полон. У його старшого брата лишилися дружина та дві донечки.

 Єрмак повідомив, що зараз усі військові проходять медичний огляд і відновлюватимуться після полону. Зовсім скоро вони зустрінуться зі своїми рідними.

Після чергового обміну додому повернулися 32 захисники України: подробиці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Білому домі розповіли, до чого готуватися українцям. Поразка російської армії на полі бою змусила президента Росії Путіна міняти тактику у війні проти України. І саме тому Кремль наразі робить ставку на масовані обстріли критично важливої інфраструктури в Україні. Підрив Кримського мосту абсолютно ніяк не пов'язаний із новою тактикою російських військ, оскільки зміна війни була запланована ще задовго до вибуху та пожежі на мосту. Про це  заявив представник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.Джон Кірбі підтвердив інформацію, яку раніше вже озвучувала українська розвідка, що росіяни планували масований обстріл мирних міст України задовго до підриву Кримського мосту. Немає підстав вважати, що інцидент із Кримським мостом міг якось прискорити це планування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини