Пілот, який показав закривавлене обличчя, став Героєм України

Президент України Володимир Зеленський нагородив пілота ЗСУ, який збив п'ять безпілотників та дві крилаті ракети, після чого вдало катапультувався з несправного літака.

Український льотчик майор Вадим Ворошилов з позивним Karaya у День Збройних сил України виклав фотографію, де показав своє закривавлене обличчя після катапультування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram українського пілота.

Вадим Ворошилов збив дві ракети та п’ять дронів-камікадзе на Вінниччині, а поті катапультувався з літака через технічні несправності.

Пілот виклав своє фото з закривавленим обличчям в День ЗСУ 6 грудня та розповів, що українські військові стоять на захисті всього цивілізованого світу. Karaya також написав, що на відео в соцмережах літаки красиво літають та збивають ракети, але мало хто розуміє. Що відбувається в кабіні пілота. Саме тому Ворошилов вирішив показати своє фото після катапультування без фільтрів.

Також в День Збройних сил України стало відомо, що президент України Володимир Зеленський нагородив пілота Вадима Ворошилова Золотою Зіркою Героя. Президентський указ був підписаний 5 грудня.

Переглянути фото з закривавленим обличчям українського героя Вадима Ворошилова можна нижче:

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vadym V (@___karaya___)

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про новий страх для росіян. Турецька військова компанія спільно з українським підприємством працює над створенням та тестуванням нового літального безпілотного апарату. Перший тестовий політ було заплановано на 2023 рік, проте голова компанії Baykar опублікував відео, де безпілотник піднімається в повітря на кілька секунд.

Також "Коментарі" писали про українського командира, який заявив, що вдячний росіянам на фронті. Український військовий зазначає, що за майже рік війни росіяни досі нічого не навчились і вмирають тисячами.