Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підлеглий має бути задовбаний. Хто перетворює ЗСУ на «совкову» армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Підлеглий має бути задовбаний. Хто перетворює ЗСУ на «совкову» армію

В Збройних силах України є категорія офіцерів, які звикли жити радянськими нормами. Саме вони роблять все для того, щоби перетворити українську армію на «совкову», повідомив Олександр Піддубний

7 березня 2024, 20:23 comments1466
Поділіться публікацією:

Насправді, підкреслив у Фейсбуці Олександр Піддубний, у Збройних силах України, на жаль, є категорія офіцерів, для яких ефективне виконання завдань нічого не важить.

Підлеглий має бути задовбаний. Хто перетворює ЗСУ на «совкову» армію

ЗСУ

"Головне, щоб підлеглий був задовбаний",
— підкреслив військовий.

За його спостереженням, такий радянський підхід до управління підлеглими використовують зазвичай військові пенсіонери, хоча і не всі.

Як підкреслив Піддубний, мова йде про офіцерів із "великими зірочками". Саме вони під час військового стану були повернуті на службу. Проте, за його словами, ці офіцери повертають у військо "совок".

Піддубний вважає, що саме таких офіцерів-пенсіонерів необхідно спершу перевіряти на профпридатність.

"Непридатних до нових реалій у ЗСУ в жодному разі не дозволяти перебувати на командних посадах", -
підкреслив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що група народних депутатів, до якої увійшли Давид Арахамія, Соломія Бобровська, Олександра Устінова та інші депутати, у поправці 4047 до законопроєкту про мобілізацію запропонували додати норми, якими деякі групи пенсіонерів будуть зобов’язані стати на облік у ТЦК. Ця поправка стосуватиметься тих пенсіонерів, які були звільненні з силових та митних структур.

Відомо, що зобов’язати з’явитися у військкомат хочуть колишніх поліцейських, працівників МВС, Нацполіції, БЕБ, а також ДБР. Покличуть у ТЦК у разі ухвалення поправки і колишніх співробітників Державної митної служби, Державної податкової служби, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, Державної кримінально-виконавчої служби, а також співробітники Служби судової охорони і підрозділів цивільного захисту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини