Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Воронежем РФ оголосили режим надзвичайної ситуації: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Воронежем РФ оголосили режим надзвичайної ситуації: що відбувається

Вночі виникла пожежа поряд із вибухонебезпечними об'єктами та почалася детонація

7 вересня 2024, 09:30
Поділіться публікацією:

Під Воронежем через нібито атаку спалахнула пожежа на складі боєприпасів. Через детонацію у частині Воронезької області оголосили режим надзвичайної ситуації. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Telegram.

Під Воронежем РФ оголосили режим надзвичайної ситуації: що відбувається

Пожежа під Воронежем. Фото: із відкритих джерел

"На території Острогозького району, де вночі виникла пожежа поряд із вибухонебезпечними об'єктами та почалася детонація, оголошено режим НС", — написав губернатор.

Також він повідомляв про евакуацію жителів одного населеного пункту. За словами губернатора, у небезпечній зоні нібито опинилися кілька десятків людей.

Спочатку губернатор повідомив про евакуацію "у сусідній населений пункт" мешканців одного села. За півгодини він написав, що евакуювати будуть вже кілька сіл.

Росіяни наголошують, що постраждалих немає.

При цьому соцмережами активно поширюються фото та відео, як палає склад БК російських загарбників, куди, за свідченнями користувачів мереж, прилетіли дрони. Повідомляється, що через пожежу та вибухи росіяни евакуюють село Солдатське. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — вибух та сильна пожежа: на Рязанській ДРЕС у РФ сьогодні неспокійно.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії вночі БПЛА атакували нафтобазу в Ростовській області та склад боєприпасів у Воронезькій області. Так, згідно з повідомленнями російських ЗМІ, вночі в Ростовській області збито 4 БПЛА. За попередніми даними місцевої влади, постраждалих немає.

При цьому місцеві жителі повідомляють, що після атаки горить нафтобаза "Атлас" Росрезерву у Кам'янському районі, що спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів, а також відпускає нафтопродукти російської армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/gusev_36/2731

Новини