Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Москвою впав безпілотник: знову винять ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Москвою впав безпілотник: знову винять ЗСУ

Російські ЗМІ та пабліки пишуть про падіння, ніби то, українського дрона у Підмосков’ї

28 лютого 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

За повідомленням Telegram-каналів дрон впав неподалік газокомпресорної станції “Газпрому” у Підмосков’ї, пишуть "Коментарі". У соцмережах країни-агресора також з’явилися зображення нібито цього безпілотника.

Під Москвою впав безпілотник: знову винять ЗСУ

У Росії заявляють про падіння безпілотника під Москвою

У вівторок безпілотник упав поруч зі станцією "Газпрому" під Коломною в Московській області, приблизно за 75 кілометрів від Москви. У Коломні крім станції "Газпрому" розташовується Центр безпілотної авіації Міноборони. Цей центр відповідає за застосування БЛА в силових структурах і цивільних відомствах, підготовку фахівців для підрозділів БЛА, а також військові випробування дронів.

"Дрон виявили близько 11 ранку за місцевим часом в селі Губастово. Розбитий апарат знайшли за 100 метрів від газо-компресорної станції, його падіння не порушило роботу об'єкта", писали телеграм-канали.

За попередніми даними, унаслідок падіння літального апарата ніхто не постраждав. Проте, росіяни вже звинувачують Україну в польоті цього безпілотника над їхньою територією.

Під Москвою впав безпілотник: знову винять ЗСУ - фото 2

У медіа країни-агресора припускають: ймовірно, цей дрон міг втратити висоту через закінчення палива для двигуна або ж зачепитися за дерева і пошкодити крило. Окупанти заявили, що уламки дрона схожі на український БПЛА UJ-22 Airborne.

Ще принаймні один безпілотник долетів сьогодні до НПЗ у Туапсе, який розташований приблизно за 70 км від резиденції Путіна в Сочі.

"Ця атака дронів, що стала найбільшою від початку війни — дрони прилетіли в п'ять регіонів Росії, показала, що Україна зброєю, яку вона має в своєму розпорядженні, може дотягуватися до об'єктів у Москві та на курортах чорноморського узбережжя Краснодарського краю", — йдеться на російських пропагандистських сайтах.

Під Москвою впав безпілотник: знову винять ЗСУ - фото 3

На порталі "Коментарі" йшлося й про те, що на території РФ сьогодні зафіксували низку падінь безпілотників – були вибухи й пожежі. А в Пітері навіть закрили аеродром.

Як писали "Коментарі" раніше, стало відомо кого ліквідують в Росії першим, після падіння диктатури.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін заговорив про потенційний розвал Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

28 лютого 2023, 22:18

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини