Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Маріуполем вибухнув російський десантний катер: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Маріуполем вибухнув російський десантний катер: що відомо

Катер міг підірватись на міні

30 червня 2022, 13:51 comments2542
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Поблизу Маріуполя вибухнуло російське судно. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на повідомлення речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Під Маріуполем вибухнув російський десантний катер: що відомо

Іллюстрація. Море

Як стало відомо, згідно з повідомленням Братчука, з'явилася інформація про те, що під Маріуполем на міні підірвався російський десантний катер.

"Під Маріуполем вибухнув російський десантний катер проекту 1176 року "Акула" Чорноморського флоту Д-106.", — пише Братчук.

При цьому наголошується, що зараз офіційного підтвердження цієї інформації немає.

"Чекаємо на підтвердження "жесту доброї волі")", — Братчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що транспортний безвіз для України: який буде ефект для економіки — що не врахували в уряді. Експерти розповіли, як працюватиме "транспортне безвіз" і чому важливо скасувати митні платежі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Залужний показав відео, як виганяли росіян зі Зміїного. Росіянам після ударів ЗСУ довелося рятуватися втечею. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Росія знову не при справах і з НАТО немає проблем — про що нові виправдання Путіна. Фактично президент Росії визнав, що зробив помилку, розпочавши війну проти України, але зупинити агонію він уже не може. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: жахлива історія льотчика-зрадника з Криму. Після ударів по Кременчуку українська письменниця вирішила нагадати історію, що сталася у російському Забайкаллі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини