Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Києвом знайшли тіло загиблого російського пілота
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом знайшли тіло загиблого російського пілота

Загиблий, ймовірно, був збитий ще в лютому 2022 року і лише зараз його тіло віддала ріка

9 травня 2023, 18:56
Поділіться публікацією:

Тіло збитого, ймовірно, ще в лютому 2022 року російського пілота Манкішєва знайдено на березі Київського водосховища, поряд з Вишгородом. Про це повідомляють "Коментарі".

Під Києвом знайшли тіло загиблого російського пілота

Куртка загиблого пілота

Ймовірно, пілот гелікоптера брав участь в повітряній атаці на захисників Києва ще 24 лютого 2022 року та був збитий. Принаймні, на обеліску, фото якого наводять рашистські та українські ЗМІ, значиться, що його Мі-24 не повернувся із бойового завдання 24 лютого 2022 року.

Поряд з тілом був також знайдений парашут, що розкрився. На його куртці пілота можна прочитати напис:  "Старший лейтенант Манкішєв Р.Г."

Згідно даних ЗМІ, він здійснював бойовий виліт з білоруського аеродрома "Ліда".

Тим часом, у Кремлі відреагували на осуд України у бік президентів, які приїхали на парад у Москву.

Група країн-союзників шукає ракети великої дальності для України.

А Лукашенко в Москві відмовився йти пішки і пропустив сніданок із Путіним. Зокрема, під час візиту до Москви ЗМІ зафіксували вкрай хворобливий вигляд глави Білорусі.

Білоруський авторитарний лідер Олександр Лукашенко не брав участі у робочому сніданку у Грановитій палаті Кремля, який провів президент Росії для лідерів країн СНД, які приїхали до Москви на День Перемоги. На це звернули увагу білоруські журналісти. Також, як пише Білоруська служба Радіо Свобода, Лукашенко замість того, щоб пройти пішки кілька сотень метрів від трибуни на Червоній площі до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду разом з Володимиром Путіним та іншими лідерами, подолав цей шлях на автомобілі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини