Під час ракетного обстрілу Дніпропетровської області загинула 11-річна дитина

В ОП наголосили, що "російським вбивцям" немає виправдання

У Дніпропетровській області під час ракетного обстрілу російськими окупантами загинула 11-річна дитина. Про це у своєму Telegram заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Немає виправдання російським вбивцям. Просто бракує слів. Синельниківський район. Внаслідок ракетного обстрілу загинула 11 річна дитина", - мовиться у дописі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Єрмак надсилав лідерам світу фото вбитих рф українських дітей. На початку повномасштабного вторгнення голова Офісу президента України Андрій Єрмак відправляв світовим лідерам фото вбитих українських дітей, щоб політики пришвидшили надання допомоги Україні. Для боротьби з окупантами. У матеріалі видання повідомляється, що на гаджети політиків у всьому світі високопосадовець регулярно надсилав фото зруйнованих будинків та вбитих дітей. За джерелами видання такі фото отримали помічниця держсекретаря США у справах Європи та Євразії Карен Донфрід, радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія сильно уповільнила темпи наступу на Україну. Через виснаження своїх ресурсів російське військо більше не здатне проводити наступальну операцію в Україні, як у перші місяці повномасштабного вторгнення. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Глава ГУР зазначив, що уповільнення темпів наступу Росії дуже помітне. Головною причиною є значне виснаження ресурсної бази країни-агресора, яка також не безмежна. Кирило Буданов зазначив, що іншим фактором, що впливає на здатність російської армії атакувати та йти на штурм, є морально-психологічний стан усередині війська окупантів, який на дуже низькому рівні.