Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак надсилав лідерам світу фото вбитих рф українських дітей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак надсилав лідерам світу фото вбитих рф українських дітей: подробиці

Єрмак надсилав лідерам світу ці фото, щоб пришвидшити надання Україні допомоги

24 серпня 2022, 19:31 comments1057
Поділіться публікацією:

На початку повномасштабного вторгнення голова Офісу президента України Андрій Єрмак відправляв світовим лідерам фото вбитих українських дітей, щоб політики пришвидшили надання допомоги Україні.  Для боротьби з окупантами. Про це пише The Washington Post.

Єрмак надсилав лідерам світу фото вбитих рф українських дітей: подробиці

Андрій Єрмак (фото з відкритих джерел)

У матеріалі видання повідомляється, що на гаджети політиків у всьому світі високопосадовець регулярно надсилав фото зруйнованих будинків та вбитих дітей.

 За джерелами видання такі фото отримали помічниця держсекретаря США у справах Європи та Євразії Карен Донфрід, радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

Автори матеріалу зазначають, що після цього багато країни почали більше підтримувати та допомагати нашій країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Резніков вперше розповів про послання міністра оборони Білорусі від Шойгу 26 лютого. У перші дні вторгнення РФ міністр оборони Білорусі Віктор Хренін дзвонив до міністра оборони України Олексія Резнікова. Під час телефонної розмови він озвучив пропозицію капітулювати. Також 24 лютого до Офісу президента України дзвонили з Кремля та пропонували здатися. У свою чергу Олексій Резніков відповів, що якщо й говорити про капітуляцію, то тільки з російської сторони. У статті також йдеться про те, що під час попередньої розмови Хреніна з Резніковим напередодні вторгнення 22 лютого білоруський чиновник "давав слово офіцера", запевняючи, що наступу РФ з території Білорусі Україні чекати не варто, тому що цього не станеться. Також 24 лютого надійшов дзвінок до глави офісу президента України Андрія Єрмака. З боку Кремля дзвонив колишній куратор "Кремля" на Донбасі Дмитро Козак та вимагав здатися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини