Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Бердянськом "прилетіло" по базами окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Бердянськом "прилетіло" по базами окупантів: подробиці

"Приліт" прийшовся по базах відпочинку "Хімік", "Весна" у селі Новопетрівка Бердянського району

27 травня 2023, 14:08 comments2649
Поділіться публікацією:

У селі Новопетрівка Бердянського району сьогодні чути сильні вибухи в тому місці, де розташовані бази відпочинку, на яких влаштувалися росіяни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника голови Бердянської районної ради Віктора Дудукалова в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Під Бердянськом "прилетіло" по базами окупантів: подробиці

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

"Буквально кілька хвилин тому був черговий неймовірний приліт по базам відпочинку "Хімік", "Весна" в селі Новопетрівка Бердянського району, розташованому на узбережжі Азовського моря", — зазначив Дудукалов.

За його інформацією, там був особовий склад окупантів. Тому є всі підстави говорити, що окупантів поменшало не на десятки, а навіть на сотні. Адже такі "прильоти" останнім часом відбувалися досить часто.

Зазначимо також, що сьогодні місцеві Телеграм-канали писали про потужний вибух у Бердянську, найгучніше було у центрі міста, особливо у районі порту.

Повідомлялося, що навколо місця прильоту було піднято в небо багато ворожої авіації. Одні джерела спочатку повідомляли про влучення в полігон. Також була версія про "приліт" територією бази відпочинку "Хімік", де останнім часом розміщувалося дуже багато російських військових.

Читайте також на порталі "Коментарі" — європейське турне спецпредставника уряду Китайської Народної Республіки (КНР) Лі Хуея, який вже побував у Києві, може бути пов'язане зі спробою представити представникам ЄС неприйнятні для України пропозиції, пише американське видання The Wall Street Journal. А саме – припинити бойові дії, визнавши за Росією окуповані українські території. Чи справді спецпред КНР, який вирушив тепер і до Москви, міг так відверто "торгувати" Україною? Чи ми бачимо ігри англосаксів (США та Великобританія) проти китайських мирних планів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини