Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перший крок до заморозки війни: що заявив Ердоган за підсумками переговорів із Путіним у Казані
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший крок до заморозки війни: що заявив Ердоган за підсумками переговорів із Путіним у Казані

Президент Туреччини знову заявив, що побачив готовність Путіна обговорювати питання про припинення вогню

сьогодні, 11:35
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти почали розносити новину про те, що президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що побачив на переговорах у Казані прагнення російського диктатора Володимира Путіна до припинення вогню в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство РИА Новости.

Перший крок до заморозки війни: що заявив Ердоган за підсумками переговорів із Путіним у Казані

Реджеп Ердоган. Фото: із відкритих джерел

Також повідомляється, що Ердоган повідомив, що обговорював із Путіним у Казані обмін полоненими між Москвою та Києвом. Анкара готова продовжувати дипломатичні зусилля у цьому напрямі.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив на прес-конференції за підсумками саміту БРІКС, що представник Туреччини на вересневій сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку отримав від України якусь пропозицію для Росії, що мала розблокувати переговорний процес . Цю інформацію він передав до Кремля.

Зміст так званої секретної української пропозиції кремлівський диктатор не оприлюднив.                                         

"Туреччина теж виступила з ініціативою щодо ситуації в Чорному морі: забезпечити безпечне судноплавство, укласти певні домовленості та угоди щодо безпеки об'єктів атомної енергетики", – заявив Путін.                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – російському диктатору Володимиру Путіну не сподобалася заява генсека ООН Антоніу Гутерріша під час саміту БРІКС, у якому він закликав до миру для сектору Гази та Лівану, а також для України. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі Welt.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/266373

Новини