Перша леді України зізналася, як справляється з тривогою та втомою

Олена Зеленська розповіла, що іноді дозволяє собі поплакати вночі

З початку повномасштабного вторгнення перша леді України Олена Зеленська зіштовхнулася із серйозними випробуваннями, які вплинули на її психологічний стан. У недавньому інтерв'ю британському виданню The Telegraph Зеленська відверто розповіла про свій досвід боротьби із психологічним вигорянням.

"Я намагаюся використати момент ефективно, тому що іноді, коли ми думаємо, що відпочили, насправді це не так", - сказала Зеленська в інтерв'ю The Telegraph .

Перша леді зізналася, що іноді прокидається ночами з тривогою, проте намагається, щоб її діти цього не бачили.

"Це були найжахливіші моменти, і добре, що це сталося вночі, бо ніхто з моїх дітей цього не бачив, бо я завжди маю бути для них джерелом впевненості", - розповіла Зеленська.

Не приховуючи емоцій перша леді ділиться, що іноді дозволяє собі бути вразливою.

"Кілька разів я дозволяла собі плакати, коли було нестерпно сумно, але я робила це свідомо, бо знаю, що мені потрібно пірнути глибоко на дно, щоб знайти в собі сили штовхатися, і тоді я знову зможу плавати", - сказала вона.

Раніше "Коментарі" писали, що в інтерв'ю для словенського видання OnaPlus, Олена Зеленська, Перша леді України поділилася своїми роздумами та мріями про майбутнє країни.

Читайте також на порталі - Олена Зеленська відхилила запрошення бути присутньою при виступі президента Байдена в Конгресі у зв'язку з тим, що вона мала сидіти поряд з Юлією Навальною. Таке рішення першої леді підтримало багато політиків. Як підкреслила у Фейсбуці нардеп Ірина Геращенко, світ уперто хоче посадити поруч українців і росіян, натякаючи, мовляв, від авторитаризму Володимира Путіна страждають ті й інші.