Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перша леді України поділилася мріями про майбутнє після війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України поділилася мріями про майбутнє після війни

Олена Зеленська зізналася, що найбільше хоче побачити усмішку чоловіка

5 квітня 2024, 16:05
Поділіться публікацією:

У недавньому інтерв'ю для словенського видання OnaPlus, Олена Зеленська, Перша леді України поділилася своїми роздумами та мріями про майбутнє країни.

Перша леді України поділилася мріями про майбутнє після війни

Олена Зеленська зізналася, чого найбільше бажає зараз

З початком повномасштабного вторгнення повсякденне життя українців змінилося кардинально. Не залишаючись осторонь загальнонаціональних випробувань, сім'я Зеленських також зіткнулася з необхідністю адаптуватися до нової реальності, де щодня приносить нові виклики, так і можливості для прояву сили духу і надії на краще.

У своєму інтерв'ю Олена Зеленська зізналася, що війна змушує переглянути багато життєвих пріоритетів і планів. Тим не менш, вона висловила впевненість у швидкому настанні мирних часів і поділилася особистою мрією, яка стала символом загальнонаціонального прагнення миру та благополуччя.

"Мрію побачити на обличчі чоловіка безтурботну посмішку довоєнної доби," — каже Олена. Ці слова відбивають як особисті сподівання, а й загальну надію на завершення війни, відновлення країни й повернення до мирного життя.

Перша леді наголошує, що шлях до світу буде важким і довгим. Попереду — відновлення зруйнованих міст та сіл, повернення вимушених переселенців, лікування ран як фізичних, так і душевних. Але найголовніше, за її словами, це кінець смерті та руйнувань, які стали постійними супутниками українців останніми роками.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у недавньому інтерв'ю італійському телеканалу Rai 1 поділився зворушливими деталями з життя своєї сім'ї , які відображають загальнонаціональний досвід у ці непрості часи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини