Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перекривають останнє повітря: на окупованій частині Донбасу росіяни ввели нові заборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекривають останнє повітря: на окупованій частині Донбасу росіяни ввели нові заборони

У "ДНР" вводиться заборона на проведення мітингів, за поштовими відправленнями та повідомленнями буде встановлена цензура.

24 вересня 2023, 19:10 comments1133
Поділіться публікацією:

Росіяни вводять нові заборони на окупованій Росією частині Донецької області. Про це йдеться в указі ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна.

Перекривають останнє повітря: на окупованій частині Донбасу росіяни ввели нові заборони

На Донбасі окупанти ввели нові заборони (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що тепер на окупованому Донбасі вводиться військова цензура, заборона на збори, заборона на проведення мітингів та демонстрацій, пікетів та інших масових заходів.

Окрім цього, окупанти ввели заборону на проведення страйків та інших способів призупинення або припинення діяльності організацій. Також заборонено виїзд без дозволу в усі країни, окрім Росії так званим "чиновникам"  та "бюджетникам".

"Ввести військову цензуру за поштовими відправленнями та повідомленнями, що передаються за допомогою телекомунікаційних систем, а також контроль за телефонними переговорами", — йдеться в повідомленні.

 А ще окупанти вводять комендантську годину з понеділка по п'ятницю з 23:00 до 04:00 годин.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про нову проблему в РосіїНаслідки російського вторгнення в Україну змушують перебудовувати російську економіку та змінити пріоритети фінансування. Кремль планує значно збільшити витрати на оборонну сферу у наступному році.

 Згідно з проєктами планів бюджету РФ витрати на російську армію зростуть до 6% від загального ВВП Росії. Таким чином кожний 16 рубль в російській економіці буде потрапляти на військові потреби.

У грошових сумах це означає, що Кремль збільшує видатки на армію до майже 11 трлн рублів у 2024 році, що вдвічі більше ніж у 2023 році та у три рази більше ніж у 2021 році, перед тим, як Путін напав на Україну. Крім витрат на "оборонну сферу" Росія також збільшує розмір секретних витрат. Вони зростуть до 11,1 трлн рублів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини