Головна Новини Суспільство Війна з Росією Переговорів не буде: у Зеленського зробили заяву про завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговорів не буде: у Зеленського зробили заяву про завершення війни

Радник керівника Офісу президента впевнений, що західні партнери продовжуватимуть допомагати Києву воювати проти росіян

30 грудня 2023, 15:34 comments10525
Поділіться публікацією:

Досить багато дискусій іде щодо того, коли можуть відбутися переговори між Росією та Україною про припинення війни. Розмови можуть тривати скільки завгодно, але по факту вони ні до чого не призведуть. Переговорів із Росією не буде. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеведучій Наталії Мосейчук заявив радник глави Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк.

Переговорів не буде: у Зеленського зробили заяву про завершення війни

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Переговорів не буде. У класичному сенсі цього слова. Будуть ультимативні вимоги до Російської Федерації, одразу на найвищому рівні, і Росія їх прийме", — заявив радник голови ОП.

Радник керівника ОП додав, що це не парадокс, а об'єктивний розвиток війни, яку ми маємо.

"Вона велика, масштабна, інтенсивна, важка, кривава. Усі ресурси задіяні. І наші західні партнери задіють ще більше ресурсів, незважаючи на те, що вони вестимуть дискусії…", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на кінець року деякі на Заході знову актуалізують тему переговорів між Україною та Росією. Так, міністр оборони Італії Гвідо Крозетто вважає, що після майже двох років бойових дій настав час для пошуків політико-дипломатичного врегулювання російсько-української війни. А американське видання The New York Times запевняє, що російський диктатор Володимир Путін нібито, починаючи з вересня цього року, посилає сигнали про готовність зупинити бойові зіткнення на нинішній лінії фронту, залишивши за собою те, що вдалося захопити. Про що говорять подібні заяви та публікації? Які шанси на переговори у 2024 році? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США оцінили ймовірність мирних переговорів після ракетної атаки РФ щодо України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини