Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пекло на землі: Росія намагається прорвати фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Пекло на землі: Росія намагається прорвати фронт

Масована атака російської артилерії та авіації на Авдіївку, яку рашистам не вдається взяти не один рік

10 жовтня 2023, 17:37 comments1777
Поділіться публікацією:

Армія Росії намагається прорвати український фронт в районі Авдіївки — сьогодні вона наносить масоване артилерійське та авіаційне враження в районі цього міста. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявляє голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Пекло на землі: Росія намагається прорвати фронт

Авдіївка зараз. ФОТО - Національна поліція

"Наша Авдіївка під масованими ударами російської артилерії та авіації. Терористи б‘ють по місту, житлових будинках. Тактика терору і геноциду — це інструмент російської армії", — заявляє Андрій Єрмак.

Його слова збігаються з інформацією з рашистських пабліків, які стверджують, що на цій ділянці фронту росіяни почали наступальну операцію. Спроби просування ворожої піхоти підтримує робота ворожої авіації та артилерії, яка використовує півторатонні фугасні бомби. 

Нагадаємо, що на цій ділянці фронту Силами оборони України ще в 2014-2015 роках була створена глибоко ешелонована оборона, за допомогою залізобетонних, глибоко заглиблених укріплень. Багаточисленні спроби штурмів цих укріплень навесні 2022 року та пізніше не дали супротивнику жодних істотних результатів, навпаки — тут він поніс численні втрати, зокрема з числа 1 та 2 армійських корпусів, які формувалися з населення окупованих частин Луганщини та Донеччини.

Тим часом, у РФ заговорили про відмову від розрахунків у доларах: чим тепер думає розраховуватись Кремль. Замість розрахунків у доларах у РФ задумалися про перехід на бартер.

ЦАХАЛ дістався керівництва ХАМАС: кого знищили. Ізраїль знищив керівництво ХАМАС.

МВФ дав прогноз чисельності населення України на найближчі 5 років. Українські біженці повернуться не всі. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини