Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани дізналися, де росіяни переведені на повну бойову готовність, очікуючи наступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани дізналися, де росіяни переведені на повну бойову готовність, очікуючи наступу ЗСУ

Росіяни побоюються, що ЗСУ підуть у наступ на Херсонському напрямку

сьогодні, 15:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська підірвали міст у Олешках Херсонської області. Окупанти, ймовірно, готуються до наступу українських військових. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

Партизани дізналися, де росіяни переведені на повну бойову готовність, очікуючи наступу ЗСУ

Окупанти підірвали міст у Олешках

"Вранці 18 жовтня росіяни знищили міст через річку Конка на Херсонщині. Агент руху "АТЕШ" зі складу 61-ї бригади морської піхоти ЗС РФ повідомляє, що це може бути пов'язане з ймовірним настанням українських сил на Херсонському напрямку", — йдеться у повідомленні. .

За даними партизанів, військовослужбовці РФ з цієї бригади раніше неодноразово отримували розвідувальну інформацію про можливий наступ українських сил, а всі підрозділи в глибині до 15 км були переведені в повну бойову готовність.

"Це також підтверджує інформацію наших агентів з Херсонської області про переміщення близько тисячі російських військовослужбовців у бік річки Дніпро. Очевидно, що окупанти серйозно розглядають ймовірність настання ЗСУ на цій ділянці. І не підривали б такий стратегічно важливий міст без вагомих на те причин", — констатують у "АТЕШ".

При цьому партизани припускають, що "окупанти могли підірвати міст з іншої, поки що незрозумілої причини".

Читайте також на порталі "Коментарі" — кремлівський диктатор Володимир Путін заявив про готовність до переговорів з Україною про закінчення війни. Про це він сказав сьогодні на зустрічі із представниками провідних ЗМІ країн БРІКС.

Путін зазначив, що Росія готова до мирного діалогу з Україною, але лише на основі документа, який нібито був підготовлений під час попередніх переговорів та парафований українською стороною. Він має на увазі домовленості, досягнуті під час переговорів у Стамбулі.

"На цій основі ми готові продовжити роботу", – сказав диктатор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини