Головна Новини Суспільство Війна з Росією Папа Римський знову заговорив про переговори. Що сказав цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський знову заговорив про переговори. Що сказав цього разу

Папа Римський Франциск попри критику, якої він зазнав протягом останнього часу, знову зробив заяву, щодо переговорів між Україно та Росією, повідомляє Vatican News

20 березня 2024, 19:27
Поділіться публікацією:

Папа Римський вкотре закликав провести мирні переговори, щоб зупинити бойові дії в Україні та на Близькому Сході. Зокрема, в своїй щотижневій аудієнції у Ватикані понтифік знову розповів про жахи війни, а також про те, як від них страждають жителі "мученицької України і Святої Землі, Палестини, Ізраїлю".

Папа Римський знову заговорив про переговори. Що сказав цього разу

Папа Римський Франциск

Папа Римський підкреслив, що будь-яка війна є завжди поразкою.

"Ми не можемо рухатися вперед під час війни. Ми повинні докладати всіх зусиль, щоб говорити і вести переговори"
, – сказав понтифік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Папа Римський протягом останнього часу кілька разів потрапив у скандал, обговорюючи тему війни Росії проти України. Зокрема, він закликав Україну викинути білий прапор і прийняти те, що протидіяти сильнішому супротивнику нереально. При цьому понтифік додав, що треба мати мужність визнати, що перемогу в даних обставинах не отримати, і капітулювати заради збереження людських життів.

Згодом понтифік говорив про те, що на фронті в Україні страждає багато молоді, яка туди іде на смерть. Він показував вервичку одного із солдатів, який молився на фронті з нею, і з нею ж і загинув. При цьому понтифік не уточнив, про якого солдата йде мова українського чи російського.

При цьому політологи називають Папу Римського проросійським понтифіком, який підігрує саме агресору і не засуджує його загарбницьку війну в Україні. Також є думка, що Франциск озвучує заяви про капітуляцію чи мирні переговори і тому, що вони вигідні Китаю. Не виключено, що таким чином Папа Римський хоче отримати доступ до свої пастви в КНР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини