Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки знову просунулися на 4 напрямках на Донеччині: як вплине на ситуацію вихід ЗСУ з Кринок
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки знову просунулися на 4 напрямках на Донеччині: як вплине на ситуацію вихід ЗСУ з Кринок

В DeepState назвали деталі просування російських військ за останню добу і розповіли про ситуацію довкола населеного пункту Кринки, що на Херсонщині.

17 липня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

 Аналітики моніторингової групи DeepState оцінили просування російських військ за останню добу і прокоментували інформацію про виведення українських військ із населеного пункту Кринки на лівому березі Херсонщини. Цю інформацію було опубліковано у їхньому Телеграм-каналі.

Орки знову просунулися на 4 напрямках на Донеччині: як вплине на ситуацію вихід ЗСУ з Кринок

Виведення українських військ з Кринок (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними DeepState, російські окупаційні війська змогли просунутись у районах чотирьох населених пунктів на Донеччині: Новоселівка Перша, Нью-Йорк, Прогрес і Лозуватське.

Водночас Сили оборони України відкинули ворога поблизу вулиці Заводська у селищі Нью-Йорк.

"Щодо Кринки, ми неодноразово публічно зазначали, що очікуємо офіційного повідомлення про ситуацію там. І, як завжди, мовчання офіційних осіб призводить до того, що цей інформаційний простір займає хтось інший, у цьому випадку анонімний представник Генштабу в українських медіа", — додали аналітики.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни намагаються закріпитися на островахНа лівобережжі Херсонщини ЗСУ не дозволяють російським військам закріпитися на тривалий час, повідомив військовий експерт та колишній співробітник СБУ Іван Ступак. 

За його словами, плітки про виведення українських військ з лівого берега Херсонщини з'явилися ще кілька тижнів тому, і, ймовірно, це сталося раніше.

За його словами, від Кринок залишилася лише назва, оскільки там вже нічого немає. Експерт підкреслив, що російські загарбники регулярно обстрілювали човни, які доставляли провізію та боєкомплекти і це призвело до втрат серед наших військовослужбовців. Однак ЗСУ змогли зосередити значні російські сили на цьому напрямку.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини