Орки захопили ще один населений пункт: подробиці від DeepState

DeepState повідомляє, що росіяни захопили Іванівське біля Часового Яру

Російські окупаційні війська у понеділок захопили село Іванівське на Донеччині, що біля Часового Яру. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні аналітичного проекту DeepState.

"Ворог просунувся біля Новопокровського, у Старомайорському і захопив Іванівське. Уточнено лінію зіткнення в Кліщіївці", - йдеться у повідомленні аналітиків.

Проект опублікував оновлену карту, де Іванівське позначено окупованим.

Зазначимо, раніше спікер оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин розповів, що російські окупанти не перетнули головну лінію оборони ЗСУ у Часовому Яру Донецької області, проте вони активно просуваються на схід від неї.

У мережі з'явилося відео, де російські загарбники рухаються руїнами будинків у Часовому Яру. Назар Волошин пояснив, що відео було зроблено у мікрорайоні Канал, на схід від каналу Сіверський Донець – Донбас, який є головною лінією оборони українських військових у місті.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський погоджується з тим, що сума, виділена Конгресом США, велика, і укомплектувати бригади "просто та швидко", але "цієї швидкості не вистачає Заходу". Повільна допомога від США дуже гальмує готовність ЗСУ ефективно відбивати атаки агресора. Про це Зеленський розповів в інтерв'ю The Guargian.

Також видання "Коментарі" повідомляло – де окупанти мають великі проблеми: куди перекидають війська з Херсонщини.