Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки поспішають. Стало відомо, чому РФ не рахується із жертвами на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки поспішають. Стало відомо, чому РФ не рахується із жертвами на фронті

Росія розуміє, що «вікно можливостей» для неї закривається, саме тому вона не рахується із втратами на фронті, відзначив в ефірі Freedom військовий експерт Сергій Грабський. За його словами, РФ все ще сподівається заморозити лінію фронту

23 квітня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

Країна-терорист Росія прекрасно розуміє, що "вікно можливостей" із отриманням Силами оборони від Сполучених Штатів військової допомоги, для неї закриється. Як вважає Сергій Грабський, загарбники знають, що Збройні сили України почнуть ефективну оборону, а згодом навіть можуть перейти у контрнаступ.

Орки поспішають. Стало відомо, чому РФ не рахується із жертвами на фронті

Війна в Україні

Саме тому, підкреслює експерт, ворог зараз намагається досягнути хоча б мінімальних тактичних переваг, і проводить запеклі атаки наші позиції. При цьому, додав Грабський, ворог не рахується із втратами, вважаючи, що потім він зможе заморозити, стабілізувати ситуацію та не допустити контратак українських Сил оборони.

Як вважає експерт, наразі російські загарбники прагнуть здійснити прорив у районі Часового Яру, що в Донецькій області. Це місто для ворогів важливе, оскільки забезпечує вихід на оперативний простір, а також створення загрози для лінії українських укріплень за напрямком Костянтинівка, Дружківка, а далі — Краматорськ та Слов’янськ.

При цьому, як підкреслює Грабський, приблизно подібна ситуація спостерігається і в районі на захід від Авдіївки. За його словами, там російські терористи ведуть запеклі бої в спробі продавити українську оборону.

При цьому військовий експерт погоджується із головою ГУР Кирилом Будановим із приводу того, що на Україну чекає важкий місяць. Протягом цього часу вороги будуть намагатися просунутися хоча б десь.

Втім, як заявив Грабський, Сили оборони утримають позиції, а незабаром ситуація на фронті зміниться на нашу користь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони країни агресора боїться надання Україні американської зброї і навіть погрожує новими ударами по логістичним маршрутам та складам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини