Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан назвав ім'я людини, яка зупинить війну в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан назвав ім'я людини, яка зупинить війну в Європі

Віктор Орбан відзначився скандальною заявою

30 січня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

У Європі та США сьогодні немає лідера, який міг би зупинити війну в Україні. Єдиним лідером, який здатний принести світ до Європи, є Дональд Трамп. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю французькому виданню Le Point заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

Орбан назвав ім'я людини, яка зупинить війну в Європі

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Глава угорського уряду назвав Дональда Трампа "найуспішнішим на міжнародній арені президентом США".

"Він (Ред. – Трамп) не розпочав жодної війни. Угоди Авраама (Ред. – про нормалізацію відносин між Ізраїлем та арабськими державами) були єдиним серйозним шансом принести мир, баланс і прийнятний спосіб життя у дуже складний близькосхідний регіон", – заявив угорський прем'єр.

Він додав, що переконаний: якби у лютому 2022 року президентом США був Дональд Трамп, "війни в Європі більше не було б".

"Сьогодні я не бачу іншого лідера в Європі чи Америці, який був би досить сильним, щоб зупинити війну. Мир має ім'я – Дональд Трамп", – сказав Віктор Орбан.                                                                       

Зазначимо, епатажний представник від Республіканської партії та колишній президент США Дональд Трамп пообіцяв у разі перемоги на виборах зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації. Свою обіцянку політик озвучив на зустрічі із прихильниками у Нью-Гемпширі. Дональд Трамп заявив, що знає, як покласти край війні ще до того, як офіційно увійде до Овального кабінету.

У свою чергу Президент України Володимир Зеленський зізнався, що він буде "дуже щасливим", якщо Дональду Трампу справді вдасться завершити війну за 24 години.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пацаны не довольны

30 січня 2024, 16:10

Дональд Трамп - передай привет }{уйл0 !


Новини