Головна Новини Суспільство Війна з Росією Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками

За фактами ворожих атак розпочато досудове розслідування

14 червня 2022, 17:54
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Співробітники Нацполіції на Чернігівщині документують наслідки ракетних ударів, які завдала вчора армія Росії. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.

Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками

Ракетний удар в Чернігівській області

Вчора, 13 червня, противник завдав ракетних ударів по об'єкту неподалік міста Прилуки. Внаслідок атаки пошкоджено будинки місцевих жителів, господарські будівлі та автомобілі. Вибуховою хвилею в ряді споруд вибиті вікна, пошкоджені стіни та дахи.

Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками - фото 2

"В даний час триває робота слідчо-оперативних груп з документування військових злочинів росіян. Розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень за фактами ворожих атак", — поліція.

Опубліковано фото наслідків ударів.

Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками - фото 3

Опубліковано фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками - фото 4

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці. У РФ вигадали черговий маразм про "скасування" незалежності прибалтійських країн та України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Росії розповіли , чому терміни після завершення війни в Україні доводиться зміщувати. У Радфеді РФ вважають, що додаткового призову для війни в Україні не буде. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у Херсоні підірвали машину із зрадником Сальдо: що відомо. Володимир Сальдо – призначений окупантами "глава Херсонської області". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   санкції створили проблеми "Газпрому": постачання газу одним із газопроводів різко впадуть. "Газпром" різко знизить постачання газу через "Північний потік – 1". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини