Опинився не в тому місці: депутат Держдуми РФ отримав поранення, приїхавши до окупованого міста

Віктор Водолацький відомий тим, що він наказував стріляти по українських позиціях у Луганській області

Внаслідок сильного вибуху у тимчасово окупованому Луганську, який пролунав учора, 12 травня, було поранено депутата Держдуми РФ. Повідомляється, що поранення отримав депутат Держдуми Віктор Водолацький, член фракції "Єдина Росія". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише телеграм-канал "Baza".

Раніше Служба безпеки України повідомила його про підозру за те, що він наказував стріляти по українських позиціях у Луганській області. Після 24 лютого 2022 року він незаконно перетнув держкордон і "проінспектував" діяльність окупаційних органів у Луганську, Попасній та Станиці Луганській.

До того ж, депутат регулярно організовує "добровільні" збори матеріально-технічної допомоги на потреби окупаційних угруповань Південного військового округу ЗС РФ.

Варто нагадати, що у тимчасово окупованому Луганську пролунали вибухи у п'ятницю, 12 травня. Місцеві повідомили, що перед вибухами було чути шум, що нагадує звук ракети.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що успішні контратаки ЗСУ в районі Бахмута посилили паніку в Росії. А паніка там, справді, наростає, про що говорять чергові шалені фейки, у тому числі про нібито загибель головкому ЗСУ генерала Валерія Залужного. Що можна сказати на даний момент про інформаційну складову контрнаступу ЗСУ, а також про явні тертя всередині російських окупаційних військ – регулярні та найманські. Видання "Коментарі" розбиралося у темі разом із експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – спецпредставник Китаю їде до України, ЄС та Росії: які очікування – що може змінитися.