Головна Новини Суспільство Війна з Росією Онлайн зустрічі з РФ уже розпочалися: Зеленський зробив обнадійливу заяву про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн зустрічі з РФ уже розпочалися: Зеленський зробив обнадійливу заяву про переговори

Президент підтвердив, що Україна працює над планом для переговорів із Росією

сьогодні, 11:52 comments1287
Поділіться публікацією:

Українська влада активно працює над планом, який буде стартом та фундаментом для того, щоб розпочати переговори з Росією. Причому це можуть бути переговори у будь-якому форматі. Три пункти плану вже готові. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський.

Онлайн зустрічі з РФ уже розпочалися: Зеленський зробив обнадійливу заяву про переговори

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що вже підготовлено три пункти, а з представниками РФ відбулися зустрічі в онлайн форматі, "ще будуть зустрічі офлайн та онлайн".

Водночас український лідер, як і раніше, вважає, що Москва не зацікавлена у будь-яких переговорах. Інтерес Кремля один – продовжувати війну.

"Ми заявили, що готові бачити Росію на другому Саміті, тому що всі наші союзники, включно з найближчими, які на нашому боці та завжди проти російської агресії, — усі сказали, що Росія має бути на другому Саміті. Тому що воює Росія проти України. Не може без однієї зі сторін бути закінчення війни. І, як ми сказали на початку листопада, весь план буде готовий. Це буде старт і фундамент для того, щоб говорити в будь-якому форматі з Росією", – наголосив президент.

Він підтвердив свої слова, що готовий дати згоду на участь України у переговорах абсолютно у будь-якому форматі, з будь-якими її представниками.

За словами Зеленського, у росіян буде можливість висловити свою думку щодо того плану, який підготував Київ. При цьому президент наголошує, що важливо почути від Росії почути конкретику, а не загальні фрази про те, що вони нічого не хочуть і налаштовані продовжувати війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США Володимир Зеленський наполягатиме на двох питаннях.

Також видання "Коментарі" повідомляло – частина українського плану перемоги може стати відома країнам, таким як Індія та Китай, але документ може містити таємні пункти, повідомив в ефірі Freedom голова комітету Верховної Ради із зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини