Головна Новини Суспільство Війна з Росією Олена Зеленська зламала плани США показати, що Україна і РФ «один народ»
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська зламала плани США показати, що Україна і РФ «один народ»

Перша леді Олена Зеленська відмовилася бути присутньою на виступі президента Джо Байдена у Конгресі через те, що її хотіли посадити поряд із вдовою Навального Юлією. За словами політиків, рішення пані Зеленської – правильне

6 березня 2024, 12:50 comments3297
Поділіться публікацією:

Олена Зеленська відхилила запрошення бути присутньою під час виступу президента Байдена в Конгресі у зв’язку з тим, що вона мала сидіти поряд із Юлією Навальною. Таке рішення першої леді підтримали багато політиків.

Олена Зеленська зламала плани США показати, що Україна і РФ «один народ»

Олена Зеленська

Як підкреслила у Фейсбуці нардеп Ірина Геращенко, світ вперто хоче посадити поряд українців і росіян, натякаючи, мовляв , від авторитаризму Володимира Путіна страждають одні і другі.

"Трагедія родини Навальних і вбивство в тюрмі Олексія не дорівнює геноциду українського народу. Всі росіяни несуть відповідальність за цю страшну війну. Вони її не зупинили ані в 14, ані в 22. Навпаки, цементували режим Путіна і культивували українофобію",
— підкреслила Геращенко.

За її словами, було б добре, якби Конгрес відвідали молоді вдови українських військових. Можливо, це б сприяло швидшому рішенню про виділення допомоги Україні, додала нардеп.

У свою чергу нардеп Ліза Богуцька відзначила, що історія з розподілом місць для гостей в Конгресі, де мали сидіти поряд дві жінки, які постраждали від путінізму, була розрахована на "пошук порозуміння" між росіянами і українцями. За її словами, це – дуже цинічно. В цьому контексті Богуцька нагадала, що після звістки про смерть свого чоловіка Юлія Навальна закликала світ "задушити" Путіна санкціями, проте вона не зверталася із таким закликом, коли росіяни вбивали і продовжують вбивати в тому числі мирних українців.

"Я все чекала, коли Юлія скаже, що просить лідерів західних країн підтримати зброєю Україну, оскільки лише ВСУ здатні реалізувати мрію вільного світу і знищити Путіна разом з його поплічниками. Ні. Не було"
, — написала у Фейсбуці Богуцька.

Окрім того, вона додала, що Олена Зеленська і Юлія Навальна — це абсолютно різні історії ненависті до російського упиря.

Разом з тим, політичний оглядач Павло Нусс вважає, що Білий дім запросив Олену Зеленську, щоби психологічно натиснути на Конгрес у виділенні допомоги Україні. При цьому, на його думку, в Офісі президента з цього приводу прийняли абсолютно політичне рішення.

"Мета Банкової також, зрозуміла — політична. Але, здається, що рахувалися на Банковій не так принципами (заяви Навального про бутербродний Крим), як про імідж та іміджеві ризики для Зеленського",
- додав Нусс.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що перша леді Олена Зеленська повідомила, як президенту Володимиру Зеленському вдається боротися зі стресом. Окрім того, вона додала, що очільник України зможе впоратися зі всіма труднощами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Капитолина

7 березня 2024, 11:23

Правдоруб, Вы не думаете сколько украинцев проживает и просто подрабатывает в России? Есть и такие, которые из Украины, но помогают русским воинам (знаю такую дамочку).

ufo

6 березня 2024, 18:28

Да, ребята, это дно. Что тут сказать. Они либо полные идиоты либо сознательные вредители. Не знаю даже, что и хуже. Олександр, и чем быстрее, тем лучше. Пока окончательно страну не угробили. Как в 10 веке придется из варягов князя звать, наверное.

Олександр

6 березня 2024, 13:26

Доброго... я думаю зе- команду треба гнати і чим скоріше поставити їх перед народом за скоєня смертей та геноцид укр народу.

Правдоруб

6 березня 2024, 13:04

Бред! Конечно мы не единый народ! Украина лучше была есть и будет по этому рашка и завидовала всегда. Пиар дешовки в очень дорогих сшотках и украшениях! А после этого она презентовала скумбрия по 8 грн. Всех этих слуг не Украинского народа со всеми их родственниками нужно наказать и отобрать наворованное!!!

Ігор

6 березня 2024, 13:00

Для корумпованих юдейців сварка як повітря. Вони знайдуть як пересваритись і заробити на рекламі цього. Вони по кілька разів на день пробивають нове дно. Прийшли на брехні розікрали Україну всіх своїх вивезли подалі від їх конфлікту. Всіх юдейців тримають подалі від фронту ближче до корита. Своїм рідним пожиттєві стипендії призначили. Вони остаточно знищать Україну, а відповідальність перекладуть на інших.


Новини