Головна Новини Суспільство Війна з Росією Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичній вишиванці українського бренду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичній вишиванці українського бренду (ФОТО)

Олена Зеленська вибрала елегантний образ із білою вишиванкою.

24 серпня 2023, 22:06
Поділіться публікацією:

24 серпня 2023 року  в українській столиці  відбулись  урочисті заходи з нагоди  Свята Незалежності України. Дружина президента  Олена Зеленська  була на урочистостях вдягнена  у витончену вишиту блузку.

Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичній вишиванці українського бренду (ФОТО)

Олена Зеленська. Фото: Ян Доброносов

Як  інформує Офіс президента,  в столиці  пройшла  "Молитва за Україну", на Софіївській площі виступав Володимир Зеленський.  В числі глядачів і перша леді, Олена Зеленська.

Для святкового виходу   вона вибрала чорні штани-палаццо, чорний ремінь та була вдягнута в білосніжну  вишиту блузку.  В орнаменті одягу   можна  розгледіти  тризуб. Доповнили образ першої леді  блакитні туфлі, ніжна нитка перлин на шиї, золоті сережки-хрестики, ще  чорні сонцезахисні окуляри.

Як  інформує Телеграм-канал "Культурна прачечна",  перша леді була в ексклюзивній вишиванці українського бренду Gunia Project. Блузка ручної роботи, за основу орнаменту обирали рушники Сумщини.  

До слова, Зеленська вміє стильно носити  національний одяг.  Вчора, в День прапора 23 серпня, вона була  в ефектно вишитій сорочці  від українського бренду. До речі, під  час візиту в  Данію, Олена  прикрасила  свій одяг  незвичайною брошкою, копією того самого "півника" з Бородянки.

Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичній вишиванці українського бренду (ФОТО) - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що перша леді України вкотре вразила стилем на церемонії коронації Чарльза ІІІ. Там, Зеленську привітно зустрів прем’єр Британії  та його дружина Ріші Сунака Акшата Мурті. Для першого дня перебування у Лондоні та публічних зустрічей Олена Зеленська обрала стильний, стриманий костюм у темно-синьому відтінку: блейзер – подовжений, а брюки – прямі класичні, зі складками- стрілками. Доповнила образ перша леді України чорними туфлями на підборах. Із аксесуарів вона обрала – не надто виразні сережки, середнього розміру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

25 серпня 2023, 04:50

Пані Олена - наша Берегиня і ми любимо її і дуже цінуємо величезний внесок у справи опікування історико-культурними та духовними скрижалями, на тепер, особливо таких важливих для оновленої України! Там де пані Олена - завжди все лагідно і до діла, там де наш президент Володимир Зеленський - ТАМ НЕЗВОРОТНІЙ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ НАД ОДИЧАЛИМИ МОСКОВИТАМИ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


Новини