Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупована Донеччина замерзає: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупована Донеччина замерзає: що сталося

На окупованій Донеччині критична ситуація з опаленням та постачанням електроенергії

22 грудня 2023, 18:58
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Донецької області у більшості населених пунктів відсутнє опалення та електроенергія. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Окупована Донеччина замерзає: що сталося

В окупованій частині Донецької області відсутнє опалення. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру спротиву, через дефіцит робітників та відсутність капітальних вкладень у підтримку інфраструктури більша частина жителів Донецька, Горлівки, Макіївки та Ясинуватої залишились без тепла та електроенергії.

Зазнається, що в окупованих населених пунктах Донецької області не працюють 111 котелень.

За даними Спротиву, у регіоні на теплотрасах фіксується велика кількість проривів. Окупаційна так звана адміністрація не поспішає ремонтувати їх.

За оцінками Центру спротиву, російські окупанти не спроможні забезпечити життєдіяльність захоплених територій Донецької області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі не підтвердили і не спростували версію про те, що вбити ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина наказав секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, а Володимир Путін знав про такі плани і не заперечував такого сценарію. Дмитро Пєсков вирішив утриматися від коментарів у зв'язку із статтею WSJ на тему загибелі Пригожина, але натякнув, що це видання захоплюється "фантастикою".

"Коментарі" також писали, що обіцянки російського диктатора Володимира Путіна майже стовідсотково модернізувати озброєння в стратегічних ядерних силах РФ необгрунтовані та навряд чи можуть бути реалізовані. За словами аналітиків, заяви Путіна вказують на відсутність чіткої методології під час так званих "орієнтовних підрахунків".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

22 грудня 2023, 20:02

Вранье и пропаганда! Факты где?! Вы пидорасы утомили врать постоянно! Вам штопаным гандо...м верить, себя не уважать! Вы выбляд...ки жируете, а народ в скот превращаете! Начните сук...и с себя спарашивать! бесите мраз...и


Новини