Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупована Донеччина обезлюдніла: скільки зараз там проживає людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупована Донеччина обезлюдніла: скільки зараз там проживає людей

Через війну населення Донеччини різко знизилося

5 липня 2024, 21:09
Поділіться публікацією:

Населення тимчасово окупованої території Донецької області зменшилося до півмільйонна осіб.

Окупована Донеччина обезлюдніла: скільки зараз там проживає людей

З окупації виїжджають люди. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, російські загарбники зменшення населення пояснюють вимушеною евакуацією місцевих мешканців у “безпечні” області Росії.

Проте, зазначає Центр спротиву, справа в тому, що колаборанти не можуть визнати, що їхні фільтраційні заходи, які проводяться регулярно від початку повномасштабного вторгнення, стали причиною зникнення людей. Окупанти ведуть облік тих, хто безвісти зник під час евакуації.

Центр національного спротиву нагадав всім, хто пішов на співпрацю з російськими окупантами, що покарання за вчинені ними злочини обов’язково настане. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Керівництво України хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Серед солдатів навряд чи знайдуться ті, хто поспівчуває Сирському, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. підтримки з повітря перетворить контрнаступ на м’ясорубку. За словами військового, якщо Сирського відправлять у відставку, то "навряд чи хтось із солдатів йому поспівчуває", оскільки "його дуболомна стратегія дає йому абонемент в пекло вже за життя".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна не зможе перемоги у війні з Росією, а тому сторонам доведеться врегулювати конфлікт дипломатичними шляхами, вважає колишній глава Державного департаменту США Джон Керрі. В іншому випадку, на його думку, конфлікт буде заморожений або ж буде катастрофа, коли РФ доб'ється перемоги. Американський дипломат додав, що це єдині можливі варіанти закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини