Окупантів поменшало в Енергодарі та на ЗАЕС: яка причина

Росіяни використовують чоловіків з Енергодару для переведення на фронт

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС та у місті-супутнику Енергодарі поменшало російських окупантів. Найімовірніше, загарбників перекидають на ті ділянки фронту, де ворог планує посилювати наступальні операції. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова "Енергоатому" Петро Котін.

Глава "Енергоатому" уточнив, що станом на сьогоднішній день на Запорізькій АЕС працює до 800 українців. Умови роботи залишаються складними.

"Наш персонал не підписує контракти з російським "Росатомом". Персоналу окупантам не вистачає, тому вони змушені використовувати наш персонал на станції. Фактично, умови роботи нашого персоналу залишаються дуже важкими", - сказав він.

Котін констатував, що на ЗАЕС та в Енергодарі поменшало російських окупантів. До того ж тепер росіян завозять на роботи більше жінок, ніж чоловіків. Звідси є припущення, що чоловіків перекидають на ті ділянки фронту, де потребують посилення.

Читайте також на порталі "Коментарі" - позаду вже більше 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді ЗСУ тиснуть на лівому березі Херсонщини: чому панікують росіяни.