Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову мають просування на Донеччині: ISW представив детальну карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову мають просування на Донеччині: ISW представив детальну карту

Окупанти не припиняють штурми у Донецькій області

сьогодні, 07:42
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", всі вихідні російські загарбницькі війська продовжували штурмові дії на південний схід від Сіверська біля Виїмки, але жодних підтверджених змін на лінії фронту не було. 22 вересня війська РФ продовжували наступ у районі Часового Яру, проте тут також без змін лінії фронту. Російські "військори" стверджували, що путінські війська просунулися в районі шириною до 1 км на захід від Кліщіївки, але в ISW не знайшли підтвердження.

Окупанти знову мають просування на Донеччині: ISW представив детальну карту

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що росіяни продовжували наступальні дії в районі Григорівки та в напрямку Майського, в районі Калинівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки, а також у районі Ступочок і Білої Гори 21 і 22 вересня.

Путінська армія нещодавно трохи просунулася на південь від Торецька. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 вересня, свідчать про те, що окупанти просунулися далі вздовж вулиць Хобрусєва та Нью-Йоркської в центральній частині Нью-Йорка.

Пов'язаний із Кремлем російський воєнкор стверджував, що війська РФ захопили Нелипівку і просунулися на схід від селища та у південній частині Торецька. Російський блогер розповідав, що війська РФ просунулися на 650 метрів по вулиці Центральній у центрі Торецька, і захопили кілька житлових будинків у північно-західній частині Північного (на схід від Торецька).

21 і 22 вересня війська РФ продовжували наступати в районі Дачного, у самому Торецьку та у напрямку Щербинівки.

Російські окупанти нещодавно трохи просунулися на схід і південний схід від Покровська. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 і 22 вересня, показують, що війська РФ просунулися на північ від Новоолександрівки, на південну околицю Крутого Яру і на захід від Михайлівки.

Геолокаційні кадри, опубліковані 22 вересня, показують, що російські окупанти просунулися в полях на північний захід від Павлівки.

Українські та російські джерела ISW стверджували, що війська РФ перетнули річку Кашлагач на захід від Вугледару.

21 і 22 вересня російські загарбники вели наступальні дії біля Костянтинівки, Катеринівки, Вугледара, Водяного та Павлівки.

Війська РФ нещодавно просунулися в районі адмінкордону Донецької та Запорізької областей. Геолокаційні кадри від 21 вересня вказують на те, що російські підрозділи просунулися вулицею П'ятихатки на північ від Старомайорського.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наступного року війна в Україні принесе серйозніші та суворіші виклики. Особливо це відчуватиметься до кінця наступного року. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Великобританії Девід Леммі, повідомляє The Guardian.

Окупанти знову мають просування на Донеччині: ISW представив детальну карту - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини