Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти змушують українських підлітків озвучувати роспропаганду: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушують українських підлітків озвучувати роспропаганду: подробиці

Росіяни використовують українських підлітків у російській пропаганді

6 квітня 2024, 16:53
Поділіться публікацією:

Російські загарбники збираються проводити у Москві черговий пропагандистський форум, куди збирають підлітків з тимчасово окупованих територій.

Окупанти змушують українських підлітків озвучувати роспропаганду: подробиці

Підлітків в окупації залучають до роспропаганди. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, форум має назву "Зберігачі історії" та, звичайно ж, присвячений виправдуванню нацистської політики Кремля.

Повідомляється, що збіговисько запланували на травень. Відповідальними за його проведення буде кремлівський "Рух перших".

Зазначається, що кожен російський та окупований регіон отримав кількісний план учасників масовки. Колаборанти на окупованих територіях наразі формують списки підлітків, яких автобусами звозитимуть до Москви. 

Центр національного спротиву наголосив, що кожний, хто дотичний до організації заходу, понесе покарання. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай посилює підтримку військово-промислового комплексу Росії, що створює проблеми не лише Україні, але й несе загрози Заходу. Ентоні Блінкен розповів союзникам, що допомога Пекіну Москві досягає таких масштабів, які "викликають занепокоєння". Китай надає Росії певні інструменти та ресурсів, а також проводить технічні експертизи.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що винищувачі F-16 не зможуть кардинально змінити ситуацію на полі бою в Україні. "Той факт, що країни НАТО постачають F-16, а також навчають пілотів і постачають озброєння для F-16, є ще одним прикладом значної військової підтримки України з боку союзників по НАТО. Але жодна система не змінить ситуацію на полі бою. Це не срібна куля, яка може змінити військовий конфлікт", — сказав Єнс Столтенберг. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини