Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти змушують українських дітей проходити медогляд: для чого вони це роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушують українських дітей проходити медогляд: для чого вони це роблять

Ворог застосовує примусові методи щодо українських дітей

21 червня 2024, 22:39
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські лікарі знову почали робити примусові медогляди українських дітей.

Окупанти змушують українських дітей проходити медогляд: для чого вони це роблять

Дітей в окупації змушують проходити медогляд. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, під виглядом турботи окупанти проводять примусові медогляди, після яких виписують направлення на “оздоровлення” до таборів у далекі регіони РФ.

За даними Центру спротиву, відмова їхати є підставою, щоби порушити проти батьків справу щодо неналежного виховання з подальшим позбавленням батьківських прав.

Повідомляється, що в російських таборах дітей піддають посиленій пропаганді, а головне – не всіх дітей повертають назад. Також батьків агітують залишатися на постійне проживання у віддалених регіонах.

Зазначається, що таким чином ворог маніпулює дитячим здоров’ям для досягнення своїх цілей з асиміляції українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США посилюють тиск на Китай, послаблюючи його економічні спроможності та вплив в Азії, заявив політолог Андрій Городницький. "Китай зараз дуже сильно потерпає від США. Тиск Штатів посилився після візиту Путіна до Китаю та чергового нагнітання ситуації навколо Тайваню, оскільки, попри візит Сі Цзіньпіна до Європи та зустріч з Макроном, Пекін вирішив продовжувати політику підтримки Росії", – розповів політолог.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі мами нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини