Окупанти збільшили перекидання військової техніки морем: що відбувається

При цьому окупанти стали менше перевозити військову техніку Кримським мостом, побоюючись ударів

Російські загарбницькі війська останнім часом посилили перевезення вантажними кораблями через Керченську протоку. Здебільшого перевозять техніку та інше необхідне для армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал військового руху "Атеш".

"Вони перевозять техніку і все необхідне постачання для ЗС РФ. Зроблено це, ймовірно, з метою зменшити частку перевезення мостом і убезпечити свої війська від логістичного колапсу у разі знищення мосту. Вони, напевно, щось знають", - повідомляє Telegram-канал.

Зокрема, канал зазначає, що у Криму перебуває багато українських агентів, які оперативно повідомляють про переміщення логістики ворога.

Зазначимо, останнім часом в анексованому Криму систематично лунають вибухи. У більшості випадків вони пов'язані з прицільними ударами наших ЗСУ по скупченню окупантів, техніки та складів з боєприпасами. Так, днями з'явилася інформація, що у селі Перевальне Сімферопольського району було чути сильні вибухи. Там дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.