Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти застосували хімічну зброю на Херсонщині, – ОК "Південь"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти застосували хімічну зброю на Херсонщині, – ОК "Південь"

Ворог активізувався у використанні безпілотників та дронів

24 вересня 2022, 09:08 comments1127
Поділіться публікацією:

З використанням безпілотного літального апарату на наші бойові позиції скинуто контейнери з отруйною речовиною, імовірно хлорпікринова граната К-51. Бойові медики спрацювали чітко, втрат та критичних станів немає. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється в оновленому зведенні ОК "Південь" в Facebook.

Окупанти застосували хімічну зброю на Херсонщині, – ОК "Південь"

Хімічна зброя. Фото: із відкритих джерел

У зведенні також повідомляється, Одесу двічі атакували дрони-камікадзе з напрямку Чорного моря. Внаслідок влучання двох дронів зруйновано адмінбудівлю в припортовій зоні. Ще один "Шахід-136" — збитий над морем. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька навколишніх будинків. Загинула одна цивільна особа. Під час повторної повітряної атаки Одеси, силами протиповітряної оборони над морем знищено ще 4 дрони-камікадзе. Серед них вперше в Україні збитий багатоцільовий ударний БпЛА іранського виробництва “Mohajer-6” (Мохаджер-6), призначений для проведення розвідки, спостереження, рекогносцировки та вогневого ураження.

Повыдомляэться, що ще один "Шахід-136" атакував ввечері наші позиції на лінії зіткнення в Березнегуватській громаді Миколаївщини. При спробі атакувати напрямок порту Південного черговий "Шахід-136" також влучно збитий.

Активність нашої авіації дорівнювала двадцятьох ударів по ворогу. В Миколаївському районі знищено ворожий гелікоптер Мі-8, а в Бериславському районі Херсонщини силами та засобами протиповітряної оборони збито російський штурмовик Су-25. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 290 вогневих завдань, в тому числі уразивши понтонну переправу в Новій Каховці, два скупчення озброєння та техніки в Бериславському районі, 3 осередки сил та засобів в Каховському й Херсонському районах, станцію радіоелектронної боротьби в районі Крутого Яру, зенітно-ракетний комплекс "Тор" в Баштанському районі Миколаївщини, колону озброєння та техніки – в Каховці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський назвав країну, від якої Україна у війні проти РФ чекала на допомогу, але так нічого і не отримала.

Окупанти застосували хімічну зброю на Херсонщині, – ОК ”Південь” - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини