Окупанти заплуталися у заявах: "українська ДРГ" атакувала Бєлгородську область

У росЗМІ заявляють, що до інциденту "причетні" до ЗС України, губернатор Гладков "заплутався" у коментарях і каже, що це фейк

Вранці 13 вересня невідома ДРГ намагалася прорватися до Бєлгородської області. На кордоні відбувся бій. За інформацією російських пропагандистських ЗМІ, до інциденту "причетні" до ВСУ. Нібито до складу невідомої ДРГ входило 8 осіб. Вона намагалася зайти в область на УАЗі зі свастикою російських окупантів "Z". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Mash".

"Диверсанти видавали себе за російських солдатів, але були виявлені та ліквідовані в районі міста Шебекіно", - йдеться у повідомленні.

За твердженням російських ЗМІ, приблизно о 7 ранку відбувся бій між російськими прикордонниками та членами ДРГ. З боку силовиків немає жертв, твердить Mash.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков нічого не знає про інцидент і про те, що якась ДРГ взагалі намагалася прорватися через кордон. Інформацію про "українську ДРГ" він назвав брехнею та фейком.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські окупаційні війська посилили тиск на позиції Сил оборони України вже не лише в районі Авдіївки та Куп'янська, а й на Бахмутському напрямку. Посилився й інформаційний тиск на Україну, зокрема, через західні медіа. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається зараз на власне військових та зовнішньополітичних фронтах, а також – як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло - чи реально зараз рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитись війна найближчим часом.