Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти захопили ще два населених пункти на Донбасі, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти захопили ще два населених пункти на Донбасі, – Генштаб

Росіяни намагаються оволодіти панівними висотами в районі Берестового з метою встановлення контролю над трасою Бахмут – Лисичанськ

23 червня 2022, 09:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують масований наступ в Луганській області. Так в результаті штурму під контролем росіян опинилися Лоскутівка та Рай-Олександрівка, які знаходяться поруч з Лисичанськом та Сєвєродонецьком. Окрім цього, загарбники не полишають спроб взяти під свій контроль трасу Лисичанськ-Бахмут. Наразі дорога повністю прострілюється, по ній проїжджати вкрай небезпечно. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється у зведенні Генштабу Збройних Сил України.

Окупанти захопили ще два населених пункти на Донбасі, – Генштаб

Карта України. Фото з відкритих джерел

На Донецькому напрямку ворог не припиняє використовувати артилерію, намагаючись повністю витіснити українських захисників з Сєвєродонецька. Другою ціллю у цьому напрямку для росіян є оточення ЗСУ біля Лисичанська. Ворог просувається в сторону міста, постійно обстрілюючи його.

"На Сєверодонецькому напрямку противник оволодів населеними пунктами Лоскутівка, Рай-Олександрівка. Веде штурмові дії з метою встановлення контролю над населеним пунктом Сиротине. Здійснює підготовчі заходи до форсування річки Сіверський Донець", — йдеться у повідомленні Генштабу.

На Бахмутському напрямку ворог веде наступальні дії у напрямках Золотого та Вовчоярівки. Рашисти хочуть оволодіти панівними висотами в районі Берестового з метою встановлення контролю над трасою Бахмут – Лисичанськ. 

Для посилення угруповання на зазначеному напрямку, в район населеного пункту Новотошківське, ворог перекинув до однієї батальйонної тактичної групи зі складу Центрального військового округу.

На Краматорському, Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних дій не вів. Проте там ворог продовжує обстріли, для того, аби скувати можливості українських військових.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Донеччині українська авіація завдала прицільних ударів по позиціях росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини