Окупанти з російського полку влаштували бунт і відмовилися воювати

Зафіксовано бунт військовослужбовців 127 полку 1 армійського корпусу окупаційних військ

Оперативному командуванню "Південь" стало відомо про бунт російських військових 127 полку 1 армійського корпусу, які відмовилися від участі в бойових діях в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє на офіційній сторінці ОК "Південь" у соцмережі Facebook.

"Зафіксовано бунт військовослужбовців 127 полку 1 армійського корпусу окупаційних військ у вигляді колективної відмови від участі в бойових діях. Однією з причин стало незадовільне всебічне забезпечення: на передових позиціях особовий склад залишився навіть без води. Проти бунтарів спецслужбами окупаційних військ вжито заходів, позицій".

Читайте також на порталі "Коментарі" - контрнаступ ЗСУ йде одразу на двох напрямках, – ISW. Так, за даними аналітиків, українські війська просуваються на кількох напрямках у західній частині Херсонської області та закріпили територію за річкою Сіверський Донець у Донецькій області. "Швидкість контрнаступу, ймовірно, різко змінюватиметься з кожним днем, оскільки українські сили намагатимуться позбавити росіян логістики, знищити їхні командні пункти та контроль та послабити моральний дух", - вважають фахівці.

Також видання "Коментарі" повідомляло - говорити про успіхи української армії на південному напрямку поки що передчасно і зовсім не потрібно, але вже можна сказати чітко, що плани Путіна на Херсонщину точно нереалістичні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.