Окупанти вночі скинули чотири авіабомби на Зміїний та атакували Одеську область

Влада Одеської області просить не поширювати подробиці про наслідки атаки ворога на регіон

Російські загарбники в ніч проти 11 лютого скинули на острів Зміїний чотири авіаційні бомби. Крім того, країна-агресор атакувала Одеську область. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє голова Одеської ОВА Максима Марченка в Telegram.

Одеська область продовжує залишатися бажаною метою противника. Ворог не припиняє спроби атакувати цей регіон, послабити сили оборони. Так, вночі окупанти атакували Одеську область із літаків та берегового комплексу "Бастіон". Є влучення ракет у прибережну зону. За словами Марченка, ніхто не постраждав.

Також ворог завдав бомбового удару по острову Зміїний, скинувши чотири авіабомби.

Марченко закликав співвітчизників не коментувати те, що відбувається, і не публікувати в мережі наслідки ударів, щоб не давати ворогові додаткові відомості про його атаку.

"Я сподіваюся, що всі це розуміють, тому прошу всіх також утриматися від коментарів щодо певних моментів, які з'являються у соціальних мережах", - написав Максим Марченко.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Байден зробив заяву про підготовку росіян до нового наступу - назвали терміни, на які орієнтується Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна пережила чергову масовану ракетну атаку російського агресора. Знову потрапили в об'єкти енергетичної інфраструктури, включаючи ТЕЦ. Наскільки теплова енергія є важливим ресурсом для енергетичної безпеки України? Чи є сенс будувати з часом нові величезні ТЕЦ на кшталт тих, що є в нашій країні зараз? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.