Окупанти терміново будують нову лінію оборони: названий напрямок

Петро Андрющенко повідомив, що росіяни терміново будують нову лінію оборони на Нікольському напрямку

Російські загарбницькі війська терміново почали будувати нову лінію оборони на Нікольському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"По дорозі від Нікольського до Кінських Роздорів активна авіація ворога. Значна кількість вантажівок з живою силою та їх мотлохом повертається в Нікольську частину Маріупольського району. Розповідають місцевим про наказ "отступить за пирамидки", - повідомив Андрющенко.

Крім того, зазначає радник мера, окупанти розпочали активне окопування в районі лісів у Федорівському та Нікольському районах.

"Схоже на термінову розбудову чергової лінії оборони по Нікольському напряму (лінія Нікольське - Мангуш)", - підсумував Петро Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Маріуполі серйозна активізація окупантів: Андрющенко розповів, що відбувається у місті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.