Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти стягують на Донбас резерви з усієї Росії – до чого готується ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти стягують на Донбас резерви з усієї Росії – до чого готується ворог

Ворог намагається продавати українську оборону "м'ясними штурмами" - особовий склад кидають разом із технікою

24 жовтня 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

Російське командування стягує на схід України резерви з усієї РФ. Мета в окупантів одна – якнайшвидше прорвати лінію оборони ЗСУ. Незважаючи на те, що противник кидає великі сили та засоби, загарбники не мають стратегічних успіхів на східному напрямку. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів керівник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Окупанти стягують на Донбас резерви з усієї Росії – до чого готується ворог

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Військовий розповів, що росіяни традиційно вже використовують для продавлювання позицій ЗСУ "м'ясні штурми", не шкодуючи своїх людей, які у 90% йдуть просто на забій.

"Російські підрозділи" Шторм-Z", "Шторм-V", "які складаються з колишніх ув'язнених, офіцерів штрафників та мобілізованих. Вони їх кидають просто у штурми, кидають із технікою", — зазначив прес-офіцер.

За його словами, сьогодні "гаряче" всього на Куп'янському напрямку. Тут ворог задіяв великі резерви, що не припиняє спроб штурму позицій ЗСУ.

Володимир Фітьо зазначив, що росіяни мають на меті – знову зайти в Куп'янськ і окупувати місто.

Читайте також на порталі "Коментарі" — третій тиждень росіяни, незважаючи на великі втрати, штурмують Авдіївку. Жарко та на інших ділянках фронту – у районі тієї ж Мар'їнки, де окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ, у районі Куп'янська, де супротивник зосередив величезні сили та кошти. Сили оборони України піддавлюють ворога на півдні, а також серйозно стурбували агресора, почавши застосовувати американські ракети ATACMS. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" те, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни, а також спрогнозували подальший розвиток подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини