Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти створили базу "ненадійних українців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти створили базу "ненадійних українців"

Росіяни продовжують шантажувати українців в окупації

29 грудня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбники створили базу мешканців тимчасово окупованих територій України, яких підозрюють в нелояльності. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Окупанти створили базу "ненадійних українців"

РФ посилює тиск на мешканців ТОТ. Фото з відкритих джерел

У Центрі спротиву повідомили, що наповненням бази займаються співробітники ГРУ та ФСБ. Російським силовикам допомагають місцеві колаборанти з окупаційних так званих адміністрацій.

Наразі, за інформацією Центру спротиву, у базу "ненадійних українців" загарбники внесли понад 100 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій.

Зазначається, що в майбутньому доступ до бази отримають окупанти, які перевіряють місцевих жителів на блокпостах.

У Центрі спротиву наголосили, що Росія фактично перетворює захоплені землі у в’язницю, де бути українцем — злочин.

Запровадження відповідного реєстру є свідомою політикою Кремля, який намагається знищити українці на своїй рідній землі, додали у Центрі національного спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за даними Центру спротиву, лише за минулу осінь окупанти вивезли на так зване "оздоровлення" 10 тисяч українських дітей. Повідомляється, що дітей вивозять у дитячі табори, де змушують слухати російську пропаганду, після чого нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам. За інформацією Центру спротиву, з кожного окупованого регіону загарбники, згідно з затвердженим планом, мали вивезти щонайменше 2,5 тисячі дітей. Українських дітей перевозили в жахливих умовах, а перед цим вакцинували російською неякісною вакциною від грипу, внаслідок чого понад 100 дітей потрапили у лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

29 грудня 2023, 20:17

Ну всё,хана Авдеевке.Если Зеленский приезжает в город,через какое-то время раша-параша захватывает этот город. Пропиарился выблядок, как всегда, теперь можно и здавать город.


Новини