Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти скаржаться, що ЗСУ влаштували їм пекло на Миколаївсько-Херсонському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти скаржаться, що ЗСУ влаштували їм пекло на Миколаївсько-Херсонському напрямку

СБУ оприлюднила перехоплення розмови російського військового, яка "потрапила під роздачу" українських захисників

12 червня 2022, 13:15 comments2302
Поділіться публікацією:

Посиленими контратаками українська армія на Миколаївсько-Херсонському напрямку влаштовує справжнє пекло російським загарбникам. Про це говорять самі окупанти у розмові зі своїми близькими. Як передає портал "Коментарі", черговий такий аудіоперехоплення російського військового, який опинився у розпорядженні СБУ.

Окупанти скаржаться, що ЗСУ влаштували їм пекло на Миколаївсько-Херсонському напрямку

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Окупант скаржиться, що йому довелося дуже несолодко в окопах під час атаки українських захисників, адже спочатку ЗСУ накрили "Градами" позиції російського війська, а потім пішов мінометний обстріл.                                                                 

"В окоп, коротше, застрибнув: як у *бало ... Сидиш в окопі, блід, *бать, пздец: "Господи, блід! Тільки не в окоп, тільки не окоп!", — розповідає окупант.

Російський військовий зізнається, що те, що йому довелося пережити, можна порівняти з пеклом на Землі.

СБУ підкріпила цей аудіоперехоплення російського військового текстом про те, що українські військові зроблять усе можливе, щоб кожен метр української землі був для загарбників справжнім пеклом.

Читайте на порталі "Коментарі" — у президента РФ Путіна з'явився ще один союзник : каже, що повністю підтримує його дії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чергова зустріч у форматі "Рамштайн" може стати багато в чому визначальною для України. Союзники України на словах заявляють про підтримку Києва, але з поставками важкого озброєння в Україну досі великі складнощі. Експерт розповіли, що може змінитись після "Рамштайну-3" — яку роль у цьому можуть зіграти США.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини