Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти шукають в Криму "диверсантів": що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти шукають в Криму "диверсантів": що сталося

Росіяни посилили перевірки в окупованому Криму

19 вересня 2024, 21:39
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму триває блокування цілих районів та ретельна перевірка місцевих мешканців.

Окупанти шукають в Криму "диверсантів": що сталося

Ворог посилює репресії проти кримчан. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, такі заходи фільтрації розпочалися на захопленому півострові з метою виявлення “ненадійних елементів". Заходи відбуваються під виглядом військових навчань “Барс-Крим”. Місцевий гауляйтер Сергій Аксьонов закликав кримчан сприяти у проведенні навчань.

Зазначається, що такі рейди ворог проводить регулярно на тимчасово окупованих територіях. Нещодавно окупанти посилили контроль за всіма цивільними, які планують виїзд із тимчасово окупованої Херсонщини. Це стосується українців, які не обміняли українські паспорти на російські документи.

Центр національного спротиву закликає усіх небайдужих разом протистояти ворогові, який проводить незаконні перевірки мешканців окупованих територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від президентства Дональда Трампа варто очікувати найрізноманітніших несподіванок, зокрема й дуже неприємних для України. "Від Трампа, наприклад, можна очікувати повного замороження підтримки України, прямих двосторонніх переговорів з Володимиром Путіним про закінчення війни чи домовленостей про лінії розмежування між Україною та РФ", — вважає політолог Віталій Кулик.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ зупинили наступ російських військ у Курській області, повідомив прес-секретар комендатури ЗСУ в Курській області Олексій Дмитрашковський. "Армія РФ намагалася атакувати позиції українських підрозділів із флангів, але ці спроби вдалося зупинити. Деякі успіхи у росіян все ж були: вони увійшли в один із населених пунктів та почали бої за другий населений пункт, але це все", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини